Avantatges de PrestaShop 1.7

PrestaShop 1.7, quins avantatges té?

Molts són els que, a data d’avui, segueixen treballant amb una de les millors versions de PrestaShop, la 1.6, però amb la data de fi de suport molt propera (tot i que fa poc s’ha anunciat que s’endarrereix fins al juny del 2019) comença a ser necessari plantejar-se fer el salt a la versió 1.7.

En un article anterior ja et vam explicar com actualitzar la teva botiga però, quins avantatges té treballar amb PrestaShop 1.7? En aquest article t’explicarem les bondats de la nova versió per tal que les tinguis presents a l’hora de migrar o muntar la teva botiga des de zero.

Canvi d’arquitectura a Symphony

Logo de Symphony

Fins ara, PrestaShop utilitzava el seu propi motor, però amb la creixent migració de projectes a aquest framework, com Drupal o Magento entre d’altres, PrestaShop s’ha pujat al carro i ha migrat a Symphony2, el qual ja és un avantatge important per sí mateix. Symphony, en paraules planeres, és una mena d’aplicació per crear llocs i aplicacions fàcilment. És molt conegut a Europa, cosa que li confereix una gran comunitat de suport. A més, el converteix en compatible amb PHP 7, cosa que també fa que millori en rendiment i seguretat.

Creació de productes més senzilla

Creación de productos

Fins ara, per introduir un producte, disposaves de fins a 12 pestanyes de configuració. Ara, només en necessitaràs 6 per fer el mateix, amb el que tardaràs menys temps en introduir el teu catàleg. A la pantalla principal podràs introduir la informació bàsica, preus, imatges, descripció i molt més, augmentant així la productivitat fent que crear o modificar un producte sigui molt més ràpid.

Adéu a les ID de producte!

Igual que en versions anteriors, pots activar (de fet, has d’activar) les URL amigables, però en aquesta ocasió desapareix l’ID de producte. A més, s’ha millorat la càrrega de la pàgina de producte, fent que aquesta sigui fins un 17% més ràpida en mostrar-se que abans. Canvis que, combinats, ens ajudaran segur en el nostre posicionament en buscadors.

Compres en un sol pas

Compra en 1 paso

Un altre dels punts que s’han simplificat és el procés de compra, fent que de 5 passos que s’havien de donar fins ara, només ens en faci falta 1, ajudant a que el procés de pagament sigui més curt i a que es perdin menys cistells de compra.

Simplificació del FrontEnd

Frontend de PrestaShop 1.7

Està clar que si volem definir la nova versió de PrestaShop, la paraula clau és simplificació. El disseny de la plantilla que ve per defecte també s’ha simplificat, fent que la navegació sigui més senzilla i millorant el rendiment. Però no només això, també s’ha tingut en compte la filosofia mobile first, quelcom primordial per millorar el SEO. A més, s’ha creat la figura de la plantilla fill, cosa que ja trobàvem en altres CMS i que aquí millorarà la creació de plantilles basades en la base sense tenir que modificar-la.

Un BackOffice més ben organitzat

S’han reorganitzat els diferents apartats, fent que les opcions de funcionalitats, com les opcions de clients, productes, comandes, etc., quedin separades de les més tècniques, com les de rendiment, permisos, seguretat, etc.

Optimització del nucli

S’han separat moltes funcionalitats que formaven part del nucli en mòduls independents, cosa que permet activar o desactivar el que sí que farem servir a la nostra botiga, aconseguint que el rendiment global millori substancialment, fet que ens ajudarà a posicionar la nostra botiga, optimitzarà la nostra feina en la gestió i podrem fer més en menys temps.

Mòduls millorats

I seguint el fil del punt anterior, els mòduls també s’han millorat, ja sigui en aspecte o amb noves funcionalitats, fent que la gestió de la botiga sigui més còmode, tant pels que ja tenen experiència com pels nouvinguts.

Millora del manteniment

En versions anteriors, PrestaShop recollia molta informació relacionada amb els clients, com la seva procedència, la navegació que realitzava per la nostra botiga, els cistells abandonats, etc. Informació molt valuosa si fem servir eines que ens permetin analitzar-la per poder treure conclusions sobre el comportament dels nostres clients i poder realitzar millores o oferir nous productes més adients a les seves necessitats. Però també es convertien en una quantitat de dades molt gran que, amb el pas del temps, ocupaven espai al nostre servidor, convertint-se en un problema amb el rendiment i dificultant la cerca d’informació útil. A PrestaShop 1.7 s’ha simplificat la gestió de les dades estadístiques i el seu esborrat.

Com pots veure, hi ha moltes millores que has de valorar a l’hora de triar un dels CMS més famosos en la creació de botigues online. A N2 Grup, valorem especialment la cura que s’ha posat en tot el relacionat amb el SEO i l’experiència d’usuari, així com en el seu rendiment, però si encara tens dubtes contacta amb nosaltres per a que puguem estudiar el teu cas i oferir-te el pla que millor s’adapti al teu projecte.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.