• Tienda online autogestionable

Qui som?

A N2 Grup som especialistes en botigues online. Treballem tant la part de disseny i usabilitat com la part del marketing digital, ja que tenim molt clar que …

Tenir una botiga online no serveix de res si els teus clients potencials no saben que existeix

Som un equip petit que treballa amb diversos col·laboradors externs en funció de les necessitats de cada projecte.

Ens encanta donar un tracte proper i personalitzat i intentem ser suficientment flexibles com per adaptar-nos al màxim a les teves necessitats.

Què ens fa diferents?

Tractem el teu negoci com si fos el nostre

Som propers i accessibles . No ens agraden els formalismes i t’expliquem les coses tal com són. Un cop comencem a treballar junts estem “a cop de WhatsApp o Skype” en cas que tinguis alguna urgència amb la botiga online que tu no puguis resoldre.

Apostem per botigues online autogestionables. Volem que puguis gestionar la teva botiga online sense dependre de nosaltres. Per això et formem i et facilitem recursos, guies i tutorials perquè puguis portar el teu negoci online sol/a.

Ens impliquem. Creiem en les relacions en què les dues parts surten guanyant. Treballarem per a tu si veiem que realment podem aportar valor al teu projecte. Si creiem que no podem ajudar-te o que necessites un altre tipus de suport t’ho direm clarament sense cap problema.

Irma BV

Irma BV

Marketing i Comunicació Digital

La responsable de que la botiga online quedi xulíssima i els teus clients potencials a la xarxa et trobin, sàpiguen qui ets, on ets i què ofereixes. Disseny, Posicionament Web (SEO), Google Adwords (SEM), email marketing, xarxes socials (SMO), .... el que calgui perquè els teus clients s’enamorin de tu.

Fran MA

Fran MA

Desenvolupament web i assessorament tècnic

Home de recursos on els hi hagi. Programador PHP, Python, MySQL, PostgreSQL, ... Sempre disposat a assessorar-te i a solucionar qualsevol problema tècnic que sorgeixi amb la teva web o programar el que calgui perquè la teva botiga online funcioni com ha de funcionar.